Velkommen!

Hellerud barnehage er en lekende, naturlig og røff barnehage i bydel Alna i Oslo. Våren 2012 flyttet vi inn i nyoppussede lokaler. Vi er ca 37 barn i alderen 1-5 år, fordelt på to avdelinger; Vargtassene og Bjørneungene.

Hellerud barnehage er en privat og veldrevet barnehage som skårer høyt på brukerundersøkelser. Vi er glade i å være ute, gjerne i skogen, og vi har en fast turdag i uken. Vi har vår egen naturlekeplass i nærheten av Rundtjern i Østmarka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s