Barnehagen i Akers Avis Groruddalen

Fredag 13. januar kunne vi lese om Hellerud barnehage og det nye kulturhuset i Akers Avis Groruddalen. Styrer Kenneth Østerås ble intervjuet sammen med nestleder i Hellerud vel, Trine-Lise Knutsen.

Under overskriften «Kulturhuset snart ferdig» forteller Østerås og Knutsen om rehabiliteringen av Kringsjå velhus:

Velhuset vil få et realt ansiktsløft, i tillegg til at brukerne vil få 160 ekstra kvadratmeter å boltre seg i. Barnehagen alene vil få flere toalett, et nytt kjøkken som er tilpasset Mattilsynets krav, en egen våtgarderobe før tørrgarderoben og flere lekerom som også kan brukes som gruppe- og soverom. Barnehagestyrer Kenneth Østerås sier at barna vil få en helt ny hverdag.

– Barna gleder seg til å bruke de nye lokalene, og vi går ofte tur forbi byggeplassen for å se hvordan det blir, sier han.

Du kan lese hele artikkelen hos Akers Avis Groruddalen.