Kenneth Østerås – styrer
«Jeg har jobbet som styrer i Hellerud barnehage siden 1999. I barnehagen er jeg opptatt av humor og friluftsliv, og at barna får masse utetid der de leker variert. Det å se at barna får nye venner og bygger gode relasjoner gjør at jeg trives i barnehagen. Sammen med mine ansatte ønsker jeg å bidra til at Hellerud barnehage er Oslos beste barnehage!»

Elize Svensson – pedagogisk leder Vargtassene
«Jeg er utdannet førskolelærer, og er så heldig at jeg får jobbe i denne fantastiske barnehagen i nærområdet mitt. Jeg har jobbet i barnehage i mange, mange år. Mine interesser er skog og mark og alt som har med fysisk aktivitet å gjøre. Jeg er også veldig glad i forming og musikk.»

Jeanin Sørlie – assistent Vargtassene
«Jeg har 10 års erfaring fra barnehage, hvorav tre som pedagogisk leder. Jeg er glad i musikk, å være på tur og forskjellige formingsaktiviteter.»

Irene Fredriksen – assistent Vargtassene
«Jeg har jobbet i barnehagen siden august 2008. Først som støtteassistent, deretter i assistentstilling. Jeg har utdannelse innen reiseliv. Jeg liker godt turdagene, spesielt i skogen, og formingsaktiviteter med barna.»

LillannLillann – assistent Vargtassene
«Jeg har jobbet i Hellerud barnehage siden begynnelsen av 2013. Jeg studerer deltid på Høgskolen for å bli barnehagelærer. Jeg trives godt med barna, og elsker å være ute i friluft.»

Anette Sand – pedagogisk leder Bjørnungene
«Jeg har vært i barnehagen siden høsten 2010. Jeg er utdannet barnevernpedagog. Mine favorittaktiviteter med barna er å tegne, å lese og å gå tur.»

Gerrit Karafiat – assistent Bjørnungene
«Jeg har jobbet i barnehage siden desember 2011. Jeg er barnehageassistent i fast stilling. Mine favorittaktiviteter med barna er turdagene, utelek og musikk.»

LeslieB.Leslie Brown – assistent Vargtassene
«Jeg startet som praktikant i Hellerud barnehage i 2012, og i 2013 begynte jeg i en assistentstilling (vikariat). Jeg liker formingsaktiviteter, utelek og fysisk aktivitet.»

idasteenhansenIda Steen Hansen – assistent Bjørnungene
«Jeg kommer fra Telemark, og her i barnehagen er jeg kjent som lillesøsteren til Line. Jeg har vært ett år i førstegangstjenesten i Sjøforsvaret. Høsten 2015 startet jeg i Hellerud barnehage. Jeg stortrives på tur i skogen og liker å finne på kreative ting sammen med barna.»

Line Steen Hansen – pedagogisk leder Bjørnungene (i permisjon)
«I 2010 var jeg ferdig utdannet førskolelærer og våren 2013 begynte jeg å jobbe i Hellerud barnehage. Jeg liker å være aktiv og kreativ sammen med barna, og humor er en viktig del av hverdagen.»

Magnus Hopeland Kiil –  assistent Bjørnungene (i permisjon)
«Jeg er født og oppvokst i Oslo, og begynte å jobbe i Hellerud barnehage i august 2012. Mine favorittaktiviteter med barna er turdagene, historiefortelling og utelek.»